PO DOGOVORU DOSTAVIMO TUDI V VAŠO BLIŽINO!

 

NAŠA PIVA

 

Zimski ALE

Tudi pod Menino smo v pivovarnici zvarili nekaj posebnega za zimski čas – Menin’c Zimski Ale. In seveda, smo to zimsko pivo naredili s pravo dozo začimb – cimet in ingver kombinirata z janežem in muškatnim oreščkom na podlagi njihove domače Aurore in Celeie.  

Celotna kombinacija začimb je kljub temu lepo uravnovešena, pivu pa nam prikliče tiste zimske praznične občutke!

Cena – 2,5 €

Količina – 0,5 l

Svetlo pivo s svežim hmeljem

V Domači Pivovarni pod Menino svoje domače pivo varimo jasno tudi s hmeljem, ki ga gojimo na lastni kmetiji. Ker imamo tako na voljo resnično svež hmelj, vas ne bo presenetilo, da smo zvarili tudi klasično svetlo verzijo z dodatkom svežega hmelja.

Menin’c s svežim hmeljem je zelo lahkotnega in po pričakovanju izjemno svežega telesa. Dodatek svežega hmelja pa mu da tudi rahlo poseben, nekoliko drugačen značaj, kot smo ga vajeni v klasiki, ter osvežilno svežino.

Cena – 2,2€

Količina – 0,5 l

Svetlo pivo

Svetli Menin’c je naše najbolj pitno pivo. Aroma je povsem hmeljno naravnana, v nosu pa se prepletajo zmerne sadne note, predvsem citrusnega značaja, ter zaznavne začimbe s cvetličnim pridihom. 

Lahkotno telo z večjo vsebnostjo mehurčkov naredi ta zvarek preprosto piten, k temu pa seveda še bolj pripomore predvsem preprost in čist okus. Zvarek, je piten kot le kaj, požirek pa vas tudi v zimskih dneh vrne nazaj v brezskrbne poletne večere.

Cena – 2,2€

Količina – 0,5 l

Rdeče pivo

Rdeče pivo je jesensko obarvano in pokrito z manjšo umazano belo glavo, ki zaznamuje motno telo jantarno-bakrene barve. 

Lahkotno pitno pivo precej uravnoteženega značaja, kjer niti aroma niti okus ne prideta preveč do izraza – in to je tudi cilj tega stila. Nežnejše pivo, ki bo igralo na note nežnejših ljubiteljev, a bodo v njem lahko uživali tudi ostali.

Cena – 2,4€

Količina – 0,5 l

IMG-4fa2b90995857274b50b65ccb4a7add3-V

Temno pivo

Ker so dnevi res vedno bolj kratki, si je potrebno za večer odpreti nekaj v skladu s tem, nekaj temnega. Tudi pri Menin’cu so mislili na to ter navarili svojega Temnega, porterja.

Temno se tako pokaže kot prijeten porter(ček) z morda nekoliko bolj prisotno hmeljno noto. Lahkotno piten s popolnoma skritim alkoholom, okusen in več kot primeren za hladnejše dni.

Cena – 2,4€

Količina – 0,5 l

Pšenično pivo

Pšenično pivo sicer najbolj res sede v toplejšem, poletnem času, toda kombinacija ječmenovega in pšeničnega sladu, vas bo navdušila tudi v drugih letnih časih.

Sveže pšenično pivo lahkotnega telesa bo še dodatno odžejalo zaradi višje stopnje karbonacije. Pšenični karakter je dovolj zaznaven, da bodo po njem posegli ljubitelji stila, a obenem ni preveč izrazit, da ne bi bil všeč tudi tistim, ki si s “pšeničnjaki” niso ravno na ti.

Cena – 2,2€

Količina – 0,5 l

Gozdni mož

Gozdni mož je naš PALE ALE, ki zadovolji predvsem ljubitelje solidne hmeljne grenkobe in arome, ki prijetno poboža in osveži vaše brbončice.

Karakter gozdarja, okolje in njegovo trdo delo nam pove o telesu, okusu in aromi tega piva.

Imate pogum in moč gozdnega moža, da ga poskusite?

Cena – 2,4€

Količina – 0,5 l

Nosilka Menin'c

Super darilo za praznične in tiste manj praznične dni. Svoje prijatelje in znance lahko razveselite tudi s svojimi najljubšimi Meninci, zapakiranimi v ličen darilni paket.

Na voljo so nosilka 3, v kateri so tri različna domača piva Menin’c, nosilka Menin’c 4 v kateri so štiri in nosilka 6 s šestimi domačimi pivi Menin’c.

Cena nosilka 3 piv –  8,5€  

Cena nosilka 4  piv  -10,5

Cena nosilka 6 piv – 15,00